söndag 7 april 2013

Och här kommer svaren!


Shit asså! Sån respons har vi inte sett sedan vår första Barbar-special! Så mycket mail! Tack alla tusentals fan över hela jordklotet! Vi fick rensa hårt men här är de mest angelägna frågorna besvarade.

Är digital film verkligen rätt väg framåt?
  • Nej. Film ska ses på VHS alternativt BetaMax. Allt annat är lönlöst, löjligt och framförallt klimatdumt (motsatsen till klimatsmart).

Vilken film betyder mest på riktigt?
  • Den här eller den här. För att de handlar om väldigt viktiga ämnen som människan grunnat på sedan tidernas begynnelse. Men inte den här för den suger.

Varför har ni inte recenserat någon Dracula-film? Jag älskar Dracula.
  • Ja, men ta och gift dig med Dracula då! Skaffa några Dracula-ungar och en Dracula-hund och en Dracula-Volvo och ett Dracula-radhus!

Hur utvinner jag silver ur filmrullar?
  •  Med mycket möda och stort besvär.

Hur många armhävningar klarar ni innan ni blir andfådda?
  •  Om vi säger så här: Betydligt fler än vad som vore rimligt.

Säg världens bästa film. Snabbt svar!
  •  Den här ligger jävligt bra till.

Om jag ska på fest och är superstressad, skulle jag kunna hinna med en kort film ändå, och i så fall; vilken?
  • Oj, ”been there done that” så att säga. Hehe...man har ju gått på en och annan fest. Så jävla nice och dra ut med polarna och supa! Fett med nice! Nån High Martini, kanske en Tequila Sunshine, några glas Rom å 7up...sen ba' ut på stan, slåss med brudar, käka pizza på disco, kanske efterfest med chokladfondue sen ba' däcka och kräkas i legolådan. Så jävla nice.

Brukar ni snacksa när ni kikar på film, och i så fall på vad?
  • OK, det här säger vi bara en gång. Snacks och film hör inte ihop. Tänk dig att du kollar på nån monsterfilm från amerikanska södern inspelad med den billigaste utrustningen som 70-talet kan erbjuda. Det är rätt risigt ljud och skådisarna talar engelskan som Gud glömde. Varje liten tugga du tar på ett knaprigt snacks dödar filmen.

Ni skriver ofta om att det figurerar mycket tuttar bland de filmer ni skriver om, men det är försvinnande få som kommer med på bilderna i era recensioner. Är ni bögar?

Om ni gjorde en film, hur skulle skurken se ut i den?
Hur ser ert redaktionskontor ut?
Startar ni en frågelåda de gånger ni inte orkat se en film era lata svin?
  • Vi gillar inte dig.



*Chefredaktören rättar. Så här ser Film i Veckans kontor ut på riktigt.

Inga kommentarer: