måndag 1 april 2013

Frågelådan 3.0





Tidigt en morgon bankade det något alldeles djävulskt på porten till filmiveckan-redaktionen. Vi försökte sova ruset av oss efter gårdagens mäsk-provning och prövade att ignorerade oljudet. Men det bara fortsatte och fortsatte. Till slut fick en av oss krypa upp och öppna (Vi har som regel att den som är "Lill-skeden" alltid ska gå upp först) Porten öppnades och där stod en fet man i blå overall med ett trött ansikte som pryddes av ett par köttiga läppar. Dessa läppar var som gjorda för att formas till ett runt oooooooh när de fettdrypande organen till slut skulle ge upp. Men det kom aldrig någon hjärtattack, istället lämpade han av en pall med ägg. Han trodde vi var Ica-lagret. Vi svarade att ja, det var vi, och rullade kvickt in den emballerade leveransen på vår palldragare som vi stulit från Ica-lagret. Den gjorde sig förtjusande perfekt mellan kidneybönor-pallen och pallen med skokräm.

Det är ju inte vidare svårt att räkna ut hur fantastisk påskmiddag vi fick! Det är tamejtusan inte mycket som slår en helg fylld till bredden av bönomelett och blanka skor. Men 100 kartonger ägg är mycket att pressa i sig. Framåt kvällen kräktes vi, oturligt nog över de nyputsade skorna, men vi var ändå rörande överens om att det hela var värt det.

Men nu har vi haft vårt lilla roliga. Därför undrar vi: Vill du ha upp till en halv pall med ägg (cirka 50 kartonger) från lyckliga burhöns med tillgång till sittpinne? Då är det bara att delta i frågelådan 3.0! Det kan gälla vad som helst inom film. Vi är belästa och mycket kompetenta filmvetare. Den person som lämnar in bäst fråga har alltså möjligheten att vinna ägg.


Maila till filmiveckan@gmail.com
(Och du, är frågan fenomenal så kanske du får bonusbönor i leveransen)

Så tveka inte, pucko!

Inga kommentarer: